Δραστηριότητες

ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ?... - ProTeleSys

ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ?...

Εμείς οι άνθρωποι της ProTeleSys, θα σταθούμε δίπλα σας σε κάθε βήμα με απόλυτο σεβασμό στην επιχειρηματική σας προσπάθεια, αξιοποιώντας ιδανικά τις επενδύσεις σας σε ανθρώπους, μηχανήματα και κεφάλαια.

Μέσα από τη συνεχή έρευνα, τις γνώσεις και την πείρα μας, αναλύοντας τα δικά σας δεδομένα και τους αναπτυξιακούς σας στόχους, με συνέπεια και χωρίς ποιοτικούς συμβιβασμούς θα σχεδιάσουμε την συνολικά βέλτιστη λύση.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ?...

ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...
Αποστασιοποιημένοι από την καθημερινή σας έως σήμερα πρακτική, προσπαθήστε να αξιολογήσετε:
  • την απόδοση και την παραγωγικότητα της μονάδας σας
  • την εκμετάλλευση των ωρών εργασίας των συνεργατών σας
  • τη δυνατότητα αποτελεσματικού ελέγχου
  • την ταχύτητα επεξεργασίας μεγάλου αριθμού δεδομένων
  • την επαγγελματική σας διαδρομή, με παραμέτρους την ταχύτητα ολοκλήρωσης των αναπτυξιακών σας πλάνων και την δυναμική τοποθέτηση των ανταγωνιστών σας
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ?... - ProTeleSys

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ?...

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ...
Η χρήση μηχανογραφικών συστημάτων έχει πια γενικευτεί. Η αγορά ανταποκρινόμενη στην τρομερή αυτή ζήτηση απαντά με μια πληθώρα λύσεων απίστευτης ποικιλίας. Και εδώ αρχίζει η προσφορά της ProTeleSys. Με ένα τηλεφώνημά σας οι άνθρωποι μας θα σταθούν δίπλα σας και, μέσα σε ένα κλίμα φιλικής συνάντησης θα αξιολογήσουν τα ιδιαίτερα δεδομένα της επιχείρησής σας.

Ο απώτερος σκοπός μας θα είναι, όχι η πώληση κάποιου εξοπλισμού αλλά, η διερεύνηση όλων των πιθανών επιλογών και η πρόταση της ιδανικής λύσης για τη δική σας περίπτωση. Και όλα αυτά χωρίς καμία δέσμευση εκ μέρους σας. Γιατί δεν αρκεί μόνο η προσιτή τιμή. Δεν αρκεί μόνο να υπάρχουν υψηλές επιδόσεις και υποστήριξη. Εκείνο που προέχει είναι η σωστή αξιολόγηση και ο αρμονικός συνδυασμός που δε δίνει απλά μια ποσοτική υπεροχή, αλλά μια διαφορετική γεύση. Η απόλυτη ποιότητα, η επαγγελματικότητα, η συνεχής εγγύηση, η υψηλή απόδοση και η ιδανική τιμή είναι τα συστατικά του επιτυχημένου συνδυασμού.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ERP? - ProTeleSys
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ERP?

Η νέα θεώρηση απαιτεί μια τεχνολογία που να στοχεύει στην παραδειγματική διαχείριση όλων των τομέων μιας επιχείρησης και στην άμεση αύξηση των επιχειρηματικών κερδών. Μιας τεχνολογίας που να καλύπτει απόλυτα κρίσιμους τομείς της εταιρείας σας, από το λογιστήριο, την έκδοση παραστατικών, την αποθήκη, τις αγορές, τα αξιόγραφα, τους προμηθευτές, τους πωλητές, τους πελάτες, την γραπτή επικοινωνία σας στα Ελληνικά και Αγγλικά μέχρι τα αποτελέσματα και τις προβλέψεις της εταιρείας σας με υποστήριξη γραφικών παραστάσεων. Μιας τεχνολογίας εύκολης στην εκμάθηση και ευκολότερης στη χρήση, φιλικής με το χειριστή, με απόλυτη προσαρμοστικότητα σε κάθε αλλαγή συνθηκών η σε ανάγκη επέκτασης.

Ελατέ να την αναζητήσουμε μαζί. Ελάτε να σχεδιάσουμε σήμερα μαζί το ΜΕΛΛΟΝ της επιχείρησής σας!!!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΙ?...

Το κυριότερο κομμάτι όμως μετά το σχεδιασμό και την υλοποίηση της μηχανοργάνωσης της εταιρείας σας, είναι αυτό της υποστήριξης των λύσεων που έχουν υιοθετηθεί. Και η παροχή αυτής της υποστήριξης μετά την πώληση, κάνει την ProTeleSys μοναδική για τις υπηρεσίες που παρέχει. Γιατί κανένα σύστημα όσο τέλειο και αν είναι δεν αποδίδει στο έπακρο τις δυνατότητές του, χωρίς τους ανθρώπους που θα αναδείξουν και θα εκμεταλλευτούν τις ικανότητές του.

Η ProTeleSys μέσα από μια διαδικασία εκπαίδευσης διαρκούς παρακολούθησης και βοήθειας, βρίσκεται κοντά σας μέχρι να επιτευχθεί το MAXIMUM της απόδοσης και η πλήρης αξιοποίηση της επένδυσης σας σε μηχανογραφικό εξοπλισμό.